Moda tokom leta je svake godine sve krativnija, a ove sezone će kupaći kostimi na jedno rame biti top trend. Asimetrija garantuje zanimljiv, mladalački izgled, pa tako ne treba da se dvoumite po pitanju izbora. Neka se u vašem koferu sa stvarima za letovanje obavezno nađe jedan ovakav kupaći.

Savršeno će naglasiti ključnu kost i liniju ramena i vrata, te tako istaći eleganciju i sofisticiranost.

Kupaći na jedno rame mogu da budu jednodelni i dvodelni, a naramenica može da bude široka, tanka, uspravna, iskošena, jednostavna ili sa dodacima poput volana i kopči.

Jednodelni kupaći kostim na jedno rame izgleda posebno izazovno ako ima proreze i na drugim mestima. Ne brinite, ne morate da imate savršenu figuru za ovakav tip kupaćeg, jer će neobičan kroj skrenuti pažnju sa eventualnih nedostataka. 

Za dame koje preferiraju zatvorenije modele, koji ne otkivaju mnogo, kupaći kostim sa širokom bretelom "na preklop" je idealna opcija. Privući ćete pažnju na plaži čak i ako se odlučite za tamiju boju poput teget. Ovakav model se posebno preporučuje za večernje ili noćno kupanje, kada vaš fokus nije na sunčanju.

Kupaći kostim sa šljokicama garantovaće vam glamurozan izgled na plaži ili bazenu. Svetlucavi materijal će učiniti da izgledate kao da ste pošli na crveni tepih. Nesvakidašnji kroj će istaći vašu senzuanost i pokupite poglede svih prisutnih.

Jednostavan model u univerzalnoj, crnoj boji, istaći će vašu figuru i dozvoliti vam da se poigrate dodacima. Odaberite nakit po želji, šešir, maramu, naočare i slične sitnice kojima ćete oplemeniti izgled. Uz uredno pokupljenu kosu postignite eleganciju, kojoj je definitivno mesto čak i na plaži.

Pogledajte i kako da odaberete kupaći kostim po obliku tela.

BONUS VIDEO:

Trik sa kupaćim TikTok/christiemoeller

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.