Julske vrućine su podnošljive jedino pod klimom ili u blizini vode, a naše poznate dame koriste ove dane da predahnu od poslovnih obaveza na plaži ili u morskim talasima.

Mnoge su podelile bar po jednu fotografiju na društvenim mrežama, a obožavaocima preostaje jedino da uzdišu i uživaju u prizoru.

Omiljena boja je, i ove sezone, bela, a kreatori su je proglasili bojom "tihog luksuza". Glumica Lidija Vukićević, ali i voditeljka Dragana Katić odlučile su se za baš ovu boju kad su birale haljine za plažu.

dragana katic-min.jpg
Instagram / Dragana_Katic 

Naročito su popularni mrežasti i čipkani materijali, s tim što su za nesavršenu figuru malo prikladnije tkanine koje se ne provide u potpunosti.

Bikini je odneo pobedu ovog leta, taj model kupaćeg kostima su pokazale Nikolina Pišek, Nikolina Kovač, kao i Dragana Džajić, Aleksandra Prijović i mnoge druge lepotice.

Ipak, čini se da je trenutno jedna od najlepših fotografija ona koju je objavila Jelisaveta Orašanin - za njen bikini kažu da je najprovokativniiji! "Ti si najlepša od svih", poručio joj je jedan italijanski obožavatelj na Instagramu. Proverite - u galeriji slika - da li je to tako?

Instagram / draganadzajic_ Sve lepša od lepše

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Trik kako suziti svilenu haljinu Instagram/ walkinwonderland