Ako želite da vaša odevna kombinacija izgleda mnogo skuplje nego što zaista jeste, fokusirajte se na 3 boje koje uvek izgledaju luksuzno. Idealne su za proleće, jer su veoma nežne, a svetski poznati brendovi su ih već obeležili kao obavezne za ovu sezonu.

1. Nežna žuta

Ako voilte eleganciju, sofisticiranost i nežnost, svetla nijansa žute boje je kao poručena za vas. Neka se jedna haljina u ovoj boji nađe u vašem ormaru i nećete imati dilemu šta da obučete kada želite da zasenite sve oko vas. Izgledaće naročito atraktivno ako imate preplanuli ten, pa će vam komadi u ovoj boji biti omiljeni i tokom leta.

2. Bezvremenska bela

Poznato je da su crna i bela boja prosto nezamenljive u svetu mode. Zaista, i ove prolećne sezone pažnja će biti usmerena na bezvremensku belu, koja će podjednako dobro stajati tamnijim ženama, kao i onima svetlije puti. Uklopite elegantne pantalone uz klasičnu, belu majicu i dobićete savršen autfit za svaki dan, ali i za poslovne sastanke ili izlaske. 

 3. Plava

Sigurno ste već čule da su pastelni tonovi top trend ovog proleća.Među njima se naročito ističu svetle nijanse plave, jer izgledaju luksuzno. Plava boja se retko sreće u prirodi, baš kao i zlatna, zato se automatski povezuje sa nečin što je jedinstveno, retko i neuobičajeno. Opredelite se za plavu ove sezone i zadivite sve prisutne luksuznim izgledom.

 Pogledajte i espadrile i farmerice su top trend za proleće 2024.

BONUS VIDEO:

Pravilo 333 za stilizovanje Instagram/treatingthestreetslikearunway

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.