Svečane haljine na dodeli nagrada EMI tema su svih portala, a najviše se priča o Suki Voterhaus koja je izabrala neobičan model da istakne svoju trudnoću. 

Glumica čeka prvo dete sa verenikom Robertom Patinsonom, a na ceremoniji u Holivudu se pojavila u crvenoj haljini koja otkriva stomak i grudi sa strane.

Suki treba da se porodi na proleće pa je stomak prilično izražen, a dodatno ga naglašava velikamašna - ključni modni trend ove sezone. Mnogima se kreacija uopšte nije dopala, ocenili su je kao neukusnu, loše sašivenu i vulgarnu.

moderne haljine emi nagrade suki voterhaus 0837466675-min.jpg
Profimedia 

Vrlo povoljne modne kritike je dobila Hana Vodingham, našoj publici poznata kao voditeljka Evrovizije prošle godine. Svoju spektakularnu figuru Hana je istakla bledozelenom pripijenom "halter nek" haljinom.

moderne haljine emi nagrade hana vedingem 0837430294-min.jpg
Profimedia 

Najveći broj pozitivnih komentara dobila je Džoan Kolins (90) koja je oduševila efektnom večernjom toaletom u golubijeplavoj boji - ključnoj za 2024. godinu.

moderne haljine emi nagrade dzoan kolins 0837438591-min.jpg
Profimedia 

Pročitajte koje će još boje biti popularne u novoj sezoni i pogledajte kako su izgledale druge glumice na dodeli nagrada EMI.

Profimedia Holivudske glumice u svečanim toaletama na dodeli nagrada EMI.

BONUS VIDEO:

SECOND HAND HALJINA KAO ZA HOLIVUD KOŠTA 10 DOLARA Instagram/katavux

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.