Španjolka Karmen Himeno (56) bila je sasvim obična žena, koja se svojim modnim umećem istakla toliko da je postala influenserka koju prati više od 300 hiljada ljudi na društvenoj mreži Instagram.

Danas ona je čuvena među damama u pedesetim i šezdesetim i prate je kako bi kopirale njene perfektne odevne kombinacije, koje čine da Karmen uvek izgleda bar deceniju mlađe.

Zanimljiva Španjolka pokazala je još jedan u nizu perfektnih stajlinga koji je učinio da Karmen izgleda mlađe i energčnije.

Reč je o braon farmerkama širokih nogavica, koje su najavljene kao jedan od vodećih trendova farmerki za 2024. godinu, i sivog džempera od kašmira, bez kojih se hladni meseci ne mogu ni zamisliti. Ova sasvim obična kombinacija podignuta je na viši nivo veštim odabirom kardigana interesantnog printa, sa atraktivnim detaljem u obliku cveta u oker nijansi.

Svesna da detalji nekad igraju najvažniju ulogu, Karmen je ovu udobnu kombinaciju zaokružila braon kožnom torbom, kao i "mladalačkim trendovima" - sivim patikama i sivim kačketom, koji su definitivno pomogli da se ostvari celokupan "podmlađujući izgled".

Šta god da obuče, Karmen ne odustaje od svoja dva zaštitna znaka - sede kose i crvenog ruža.

Omiljena 50+ influenserka pokazala je i kako razbiti klasičnu eleganciju "kežual" detaljem koji će takođe učiniti da izgledate mlađe.

Reč je o savršenoj odevnoj kombinaciji kojom dominira crna kožna jakna, mokasine, crna torba i farmerke, a sasvim jedinstven izgled ovom klasičnom stajlingu podario je prelep crno-beli šal.

Odevne kombinacije koje oblači Karmen Himeno žene širom sveta obožavaju između ostalog i zato što su dostupne svakoj ženi. Detalji koje Karmen nosi mogu se pronaći po veoma pristupačnim cenama, a pritom će izgledati jednako fantastično kao i skupi dizajnerski komadi koje nose bogate dame.

Karmen svakog dana na Instagramu dobija pregršt komplimenata na račun svog stila odevanja, a da li se vama dopada? Pročitajte i 5 stvari u kojima ćete izgledati staromodno u 2024.

BONUS VIDEO

Najbolja odeća za velike grudi, kw: moda, trendovi, grudi TikTok/haribeavis

Tekst: Lepa&srećna/B.S.