Ravan stomak je san svake žene, ali njega je, naročito kada pređemo četrdesetu i metabolizam se uspori, najteže održavati savršeno ravnim. To nekad teško polazi za rukom čak i ženama koje redovno vežbaju i veoma strogo paze na ishranu, ali zato je tu moda!

Određeni modeli odeće savršeni su za kamufliranje delova tela kojima nismo baš zadovoljni i koje želimo da sakrijemo, a pritom izgledaju fenomenalno. Jedan od baš takvih komada jeste drapirana haljina - model sa tkaninom koja se nabira na stomaku i tako čini da nam stomak izgleda ravnije i zategnutije.

Ako izaberete "vrap" model, koji odlikuje izgled kao da se tkanina uvija oko tela, imaćete dvostruki učinak, jer osim što će stomak izgledati ravnije, bokovi će izgledati mršavije.

Ovaj fenomenalni model ponovo je oduševio i britansku dizajnerku Viktoriju Bekam, koja je drapiranu haljinu uvrstila u svoju najnoviju kolekciju odeće, a i sama je često nosi u poslednje vreme. 

Drapiranu haljinu možete nositi u raznim svečanim prilikama, ali i u jednostavnijim, jer je sada toliko tražena da se može pronaći u najrazličitijim bojama, dužinama i materijalima koji se lako mogu prilagoditi i svakodnevnim odevnim kombinacijama.

Pogledajte i 5 stvari u kojima ćete izgledati staromodno u 2024. godini.

BONUS VIDEO

KAKO SE NOSI ŠAL NA MODERAN NAČIN: Za dve sekunde možete da napravite i toplu kapuljaču  Tiktok/sweastyle

Tekst: Lepa&srećna/B.S.