Crni ili kamel kaput? Da li uopšte postoji još neka boja za kaput? Ako pitate Italijanke, postoji, i te kako!

U Milanu je ovih dana kao rano proleće, umesto uobičajenih 3-4 C stepena, toplije je za desetak podeljaka pa i više. U modnoj prestonici Italije to je znak da se crni kaputi ostave u nekom dalekom uglu garderobera i sačekaju veče za odlazak u pozorište.

Za šetnju po praznično ukrašenim ulicama i šoping, Italijanke se doteruju kao što bi se u nekim drugim zemljama spremali samo za svečane prilike. Trenerku neće da obuče skoro nijedna dama, češće ćete na ulicama videti pravo plemenito krzno - naravno, isključivo "vintidž".

crveni kaput sobalera 1-min.jpg
Instagram / sobalera 

Žene u trendu će odabrati crveni kaput - to je boja na koju niko ne može ostati ravnodušan. Druga fantastična opcija je beli, s tim što morate imati u vidu i njegovu nepraktičnu stranu. 

beli kaput crvena tasna sobalera 3-min.jpg
Instagram / sobalera 

Siva boja je, takođe, izuzetno moderna, a vaše je da izaberete da li vam više odgovara jednobojan, klasičnog ravnog kroja ili u desenu "riblja kost" i "oversajz" model.

sivi kaput sobalera `-min.jpg
Instagram / sobalera 

Za Italijanke je i koža uvek dobar izbor, bez obzira na to da li je prava ili veštačka. Zavirite u galeriju slika i pogledajte još fantastičnih modela, a pročitajte koliko je Maša Memedović platila svoj fantastični "sekond hend" kaput.

Instagram / sobalera Sivi, crveni ili crni kaput? U modi su i bež, beli, kamel...

 BONUS VIDEO:

KAKO SE NOSI ŠAL NA MODERAN NAČIN: Za dve sekunde možete da napravite i toplu kapuljaču  Tiktok/sweastyle

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.