Za Hejli Biber kažu da može da "iznese" sve - od farmerki koje više liče na džak nego na pantalone, do najzahtevnijih mikro haljinica.

Upravo u takvaj jednoj toaleti je manekenka stigla s mužem Džastinom Biberom na prazničnu zabavu na Beverli Hils.

Njen crveni kaput je prvo što su svi primetili - luksuzna Feragamo kreacija košta skoro deset hiljada dolara i sašivena od tankog jagnjećeg krzna, a postavljena svilom. Opsesija krznom ne prestaje ove sezone, mada je akcenat na veštačkim materijalima. "Tedi" kaput se vidi na svakom koraku - od nisko šišanih materijala do skoro komično "nafriziranih" bundica, sve je meko, toplo i spremno da se umotate kao u ćebe.

hejli biber 0829065616-min.jpg
Profimedia 

Hejlina haljina je primer drugog modnog hita ove jeseni i zime - šljokica. Kreatori su ponudili sve verzije svetlucavih materijala: tanki lame žerseji, metalik mreže, ali i krupne šljokice koje doslovno zveckaju dok se pomerate. 

hejli biber crvena haljina.jpg
Instagram / haileybieber 

Crvena boja je udarila konačni pečat kombinaciji popularne manekenke, a ako i vi tražite jednostavnu i svečanu kombinaciju za Novu godinu, pogledajte šta je odabrala Amal Kluni. Svečane haljine Holivuda koje ćete videti u galeriji slika su, takođe, dobra inspiracija.

Profimedia Gala veče u Muzeju Akademije

BONUS VIDEO:

SECOND HAND HALJINA KAO ZA HOLIVUD KOŠTA 10 DOLARA Instagram/katavux

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.