Ana Ivanović je prigrlila  trend "tihog luksuza" i to ne treba da čudi nikoga, jer je poznato da je naša lepa nekadašnja teniserka oduvek uživala u fantastičnim komadima bez upadljivih logotipa. 

Njeni jedini sitan "greh" su bile "Žakemis" tašnice, kojih je imala u "milion" boja, a sad se vratila jednostavnim, svedenim kombinacijama.

Žene su oduševljene sivim kaputom Ane Ivanović koji se svrstava u "tedi" modele, jer ima prepoznatljivu meku teksturu. Međutim, ona je vešto odabrala materijal koji je vrlo nisko "šišan" pa ne "dodaje" kilograme kao što čine drugi vazdušasti, penasti modeli.

377126_anaivanovic02_ff.jpg
Instagram / Ana Ivanovic 

Međutim, glavna tajna "tihog luksuza" je u kombinovanju boja i drugih elemenata mode. Potpuno u skladu s trendom, Ana je odlučila da uz sivi tedi kaput ponese braon torbu (sivo+braon je do skoro bilo nezamislivo), a u drugoj kombinaciji je izbor pao na bež.

ana ivanovic-min.jpg
Instagram / anaivanovic 

Tedi kaput može da se nosi i sa patikama, kao i sa gležnjačama što je naša bivša sportisktinja odlično pokazala, a u galeriji pogledajte još njenih atraktivnih modnih izdanja. Pročitajte i kako uspeva da održi vitku figuru.

Instagram / Ana Ivanovic Modne kombinacije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

Ana ivanović i Bastijan Instagram/bastianschweinsteiger

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.