Ako zbog nečega volimo zimu, onda je to svakako moda, a osim toplih kaputa i pletenih aksesoara, u centru pažnje je i trendi zimska obuća.

Osim što nas privlači atraktivnim i modernim izgledom, kada biramo obuću moramo da vodimo računa da nam u njoj bude i toplo i udobno. Upravo takvi su modeli kojima modni znalci predviđaju najveću popularnost tokom zime 2023/2024!

Ovi modeli cipela i čizama će se najviše nositi:

Bajkerske čizme

Već nekoliko godina popularne bajkerke su na samom vrhu liste popularne zimske obuće. Čini se da će tako biti još neko vreme, pa nemojte da se libite da izdvojite novac za kvalitetan i udoban par koji ćete nositi duže od jedne sezone.

View this post on Instagram

A post shared by Shelly (@shelly.camar)

Čizme iznad kolena

Još jedan klasik koji već dugi niz godina ne gubi na popularnosti. Fantastično izgledaju uz farmerke jednako kao i uz suknje i pletene haljine.

Srebrna obuća

Ovo je defintiivno boja sezone kada je u pitanju obuća. Izaberite model cipela ili čizama, ravan ili sa štiklom, i sigurno ćete biti primećeni gde god da se pojavite.

Meri Džejn

Elegantna klasika stare Francuske opet je u modi! Čuvene Meri Džejn cipele su jedan od najtraženijih modela obuće ove sezone, a slažu se bukvalno uz sve.

View this post on Instagram

A post shared by Tin Vcb (@tinvcb)

Odaberite trend koji se najviše uklapa u vaš stil odevanja i koji ćete lako uklapati sa ostatkom garderobe i aksesoara.

Koji model vam se najviše dopada?

Pročitajte i hit model pantalona za 2024. godinu

Tekst: Lepa&srećna/B.S.

BONUS VIDEO

KAKO SE NOSI ŠAL NA MODERAN NAČIN: Za dve sekunde možete da napravite i toplu kapuljaču  Tiktok/sweastyle