Armani je umeo da kaže kako su farmerke najbolji izraz demokratije u modi, ali i za njih važi smena trendova. Koliko god da ste zaljubljeni u svoj omiljeni par, možda je ipak trenutak da ih zamenite novim modelom.

Ove jeseni i zime akcenat je na udobnosti,pa su u modi "balon" pantalone i takozvane "stolarske" farmerke. U skladu sa svojom figurom, izaberite ravne ili široke nogavice.

To znači i da, do daljeg, treba zaboraviti "skinny jeans". Uske farmerke koje se pripijaju kao "druga koža" su definitivno demode, što ne znači da se neće ponovo vratiti u "život". Ali taj povratak - neće biti ove sezone.

farmerke la nadia.jpg
Instagram / la_nadia 

Pored tesnih farmerki, u aktuelnu siluetu se ne uklapaju ni "zvoncare", a iz mode su izašle i one pocepane, pogotovo sa simetričnim oštećenjima za koje se vidi da su veštački nastala. Glavni trend je "tihi luksuz", a uz njega se nikako ne slažu pantalone razderane na kolenima.

pocepane farmerke caryslouisebrandon-min (1).jpg
Instagram / caryslouisebrandon 

Teksas je trenutno planetarni hit, pa zato s pažnjom birajte svoje farmerke za novu sezonu, a neke od aktuelnih modela pogledajte u galeriji slika.

Instagram / klaudia.paris, Promo / MyTheresa Top modeli za jesen i zimu 2023. i 2024.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Teddy jakna za jesen 2023 Instagram/ariyalondon