Sanja Marinković pribiližila se jubilarnom rođendanu, a mnogi se već godinama pitaju šta je tajna njene vitke figure i mladalačkog izgleda. Istina je da iza svega stoji redovna fizička aktivnost, zdrava ishrana i pravila nega lica i tela.

"Redovnom fizičkom aktivnošću, odgovarajućom ishranom i preparatima za negu tela pokušavam da se negujem ne samo zbog fizičkog izgleda već i iz zdravstvenih razloga. Kao i većina žena koje ulaze u zrele godine, sve više vremena provodim negujući lice i telo, da kasnije ne bih žalila.

Glumica Katrin Denev je govorila da je nega najvažnija i ja se slažem sa njom, ali mislim da se lice i telo neguju pre svega pravilnom ishranom i fizičkom aktivnošću. Mnogi ne znaju da su pravilno disanje i unos kiseonika najbolji eliksir mladosti. Naravno, nega podrazumeva i dermatološko-kozmetičke preparate", rekla je Sanja jednom prilikom za "Hello", te dodala da koristi preparate koji imaju antiejdž efekat i intenzivno hidriraju kožu.

Torbica Sanje Marinković
ATA / Antonio Ahel 

Takođe, Sanja znalački ume da odabere garderobu koja joj pristaje, pa tako često nosi haljine. Na jednom prestoničkom događaju se pojavila u maloj crnoj haljini koja je pravi modni klasik.

Torbica Sanje Marinković
ATA / Antonio Ahel 

Iskombinovala ju je sa sandalama boje rubina i belom bisernom torbicom koju obožava.

Naime, voditeljka je ovu torbicu nosila uz sličan model haljine u beloj boji koju je kombinovala sa srebrnim sandalama.

Torbica Sanje Marinković
ATA / Antonio Ahel Sanja Marinković razvod nije podnela tragično, čak su primetne njene transformacije nakon toga

 Koje izadanje popularne voditeljke vam se više dopada?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

MNOGI MISLE DA NEKO STOJI IZA MENE! Sanja Marinković u Sceniranju iskreno o karijeri, porodici i ljubavnom životu  Kurir