Da je za savršenu liniju i besprekorno zategnuto telo neophodna vojnička disciplina dokazuje i Sanja Marinković. Za voditeljku ne postoji razlog zbog kog bi preskočila trening - ni odmor, ni premor, ni loše raspoloženje. Danas je u Beogradu izmereno rekordnih 38 stepeni, ali to Sanju nije sprečilo da odradi intezivan trening. Kako je izgledao delić njene fitnes rutine podelila je sa onima koji je prate na Instagramu, a čestitke za trud i upornost nisu izostale.

"Sanja, bravo", " Fizička aktivnost je lek za dušu", "Prezgodna si", "Nastavi tako, pružaš odličan primer", samo su neku od komentara na voditeljkin video i očigledno je da je ona uspela u nameri da inspiriše i druge dame da budu fit. 

Sanja Marinković Instagram/sanjamarinkovicofficial

 Sanja je tvrdi da ne broji kalorije, ali da i te kako vodi računa o ishrani.

"Jutro počinje treningom, a vrlo sam aktivna i u ostatku dana. Redovno odlazim na masaže, meditiram, radim jogu, družim se sa prijateljima, uživam sa porodicom i volim da pored sebe imam nekog ko će da me čuva i pazi. Ne brojim kalorije ni sebi ni drugima, ali sam veoma disciplinovana", rekla je svojevremeno za "Hello!" voditeljka koja se već godinama ima problem sa bolovima u kičmi.

"Imam izuzetne probleme sa kičmom koje sam otkrila za vreme trudnoće od pre 14 godina. Nisam to na vreme sanirala i sada, kako ide vreme, ja sve više treniram i stalno sam u pokretu. Napravila sam problem pre tri meseca sa kičmom za vreme rođendana", ispričala je Sanja gostujući u jutarnjem programu na TV "Pink".

Sanja važi za jednu od najzgodnijih domaćih voditeljki, a neka od njenih izdanja pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Sanja Marinkovic, Instagram / sanjamarinkovicofficial Izdanja Sanje Marinković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna