Kraljica Leticija je uvek vrlo elegantna, a posebnu pažnju je privukla modnom kombinacijom u kojoj se pojavila na vojnoj paradi. Uz muža kralja Felipea, ona deluje sitno, ali su bela bluza i cvetna suknja ostavili fantastičan utisak.

Nije uvek lako ispoštovati razne dvorske kodekse oblačenja, ali čini se da Leticija uspeva da "provuče" i one komade koje bi žene mogle da ponesu i običnim, radnim danom.

Bela bluza ima sjajnu, drapiranu strukturu, pa je pogodna i za dame sa manjim grudima. Naglašena ramena naglašavaju figuru, dok nabrani "puf" rukav ostavlja utisak ženstvenosti.

kraljica leticija 0781188276-min.jpg
Profimedia 

Ipak, centralni element ove kombinacije je jednostavna a veoma upečatljiva suknja. Sašivena je iz četiri "cvikle", tako da se širi u "A" siluetu, a širi pojas ističe Leticijin vitak struk. Materijal je fantastičan - sa cvetnim motivom i blagim "krinkl" efektom, može da bude odlično rešenje za svaki vreli letnji dan. Kad kupujete sličan model, proverite da materijal "diše" - neka bude od pamuka ili mešavine sa viskozom.

kraljica leticija 0781188289-min.jpg
Profimedia 

Uz ovu suknju, Leticija je ponela i elegantne polusandale sa otvorenom petom, u jednoj od boja sa suknje. U istoj, "ciklama" boji je i njena torbica, pa je tako zaokružen "luk" za ovu formalnu, državnu priliku. Još Leticijinih modnih kombinacija pogledajte u galeriji slika. 

Profimedia Stil španske vladarke

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna