Torba koju Megan Markl često nosi modni stručnjaci preporučuju svima. Kako se finansijska kriza odražava na sve sfere života moramo da vodimo računa da kupujemo torbe koje idu z sve, a upravo takve torbe Megan Markl često nosi - funkcionalne.

Eskperti tvrde da su ovakve bezvremene i multifunkcionalne torbe traženije od malih brendiranih tašnica jer su savremene žene u pokretu celog dana, pa im treba torba u koju mogu da smeste sve što može da im zatreba. Čuvena stilistkinja Rošel Vajt tvrdi da su trendovi kupovine 'odraz vremena', a popularnost ovih torbi znači da potrošači izbegavaju brzu modu i biraju one sa dužim rokom trajanja.

Ona je dodala da mnoge klasične torbe luksuznih brendova ne mogu da zadovolje zahteve naših užurbanih života - što je još jedan razlog zašto se ljudi okreću ovom modelu.

Megan, vojvotkinja od Saseksa, često je primećena kako nosi šik i elegantne torbe funkcionalnijeg dizajna, na kojima se ne nalaze upadljivi logotipi. 

Torba Megan Markl
Profimedia 

I stil Megan Markl je u skladu sa torbama koje nosi, jednostavan i funkcionalan, za razliku od Kejt koja je uvek besprekorno elegantna i nosi male dizajnerske torbice.

Torba Megan Markl
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna