Italijanska glumica Monika Beluči već četiri meseca je u vezi sa filmskim producentom Tim Bartonom. Iako se još uvek javnosti nisu predstavili kao par, očigledne su promene na fatalnoj lepotici. Naime, Monika se već godinama drži pravila da uvek nosi crnu boju kako bi izgledala mršavije, a najčešće bira poslovne komade kao što su sakoi, košulje i pantalone.

"Ja sam kao zrela kruška, divno zrela i puna slasti. Odlazak u teretanu za mene je neizvodljiv. Trebalo bi da ustanem u pet ujutro da bih počela da vežbam u šest u teretani! Nije vredno toga. Umesto toga, nosim crnu odeću. Mnogo je lakše, a i zabavnije", rekla je svojevremeno lepa glumica, koja je na dodeli Cezar nagrada u Parizu napravila izuzetak.

Jedna od najlepših žena svih vremena je ponela dugu, plisiranu haljinu jarko crvene boje koja je naglasila njenu figuru. Poseban detalj na ovoj zanimljivoj kreaciji su rukavi koji se šire u ogrtač, a dijamantska ogrlica i crvena torbica zaokružili su ceo njen stajling.

Monika nije skida osmeh sa lica, pa su mnogi zaključili da joj nova ljubav i te kako prija.

Monika Beluči u crvenoj haljini
Profimedia 

Monika često ističe da nije pristalica dijeta, ali vodi računa o veličini porcija koje unosi.

"Obožavam hranu i jedem sve. Ipak, najviše volim italijansku kuhinju i iznad svega pastu i parmezan. Ne pazim na vrste namirnica, samo na količine", rekla je Monika koja smatra da je unutrašnja lepota ipak najvažnija.

"U mladosti imate beuatie di diable (đavolsku lepotu), kako kažu Francuzi, lepotu koju ne shvatate, koju niste spoznali. Ali, kad ti je 50, u tebi se rađa lepota druge vrste, lepota koja ti daje snagu. Ta snaga nije vezana za spoljašnu lepotu!", rekla je svojevremeno glumica.

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna