Animal print ne silazi s modne scene, premda su mu neki znalci predviđali kratak vek. Upadljiv i vrlo erotičan, desen koji liči na kožu neke divlje mačke daje ženama posebnu snagu

Među njima se ističe baš leopard, prelepo i vrlo opasno stvorenje, koje i na prvi pogled čini da srca jače zakucaju. Žene koje nose taj print postaju još privlačnije, a to dame sa estradne scene vrlo dobro znaju.

Zato ne čudi što su i dve lepotice sa muzičke pozornice odabrale upravo odelo u ovom desenu.Emina Jahović se nedavno fotografisala za Instagram u modnoj kombinaciji u kojem ono dominira. Ispod "oversajz" sakoa nosila je crnu čipkanu bluzu krojenu u vidu korseta, takođe veoma popularnom.

emina jahovic-min.jpg
Instagram / yaemina 

Veoma slično se nedavno obukla i Milica Pavlović, poznata po izazovnim slikama i klipovima na svom Instagramu.

Sad svi pričaju o ovom "modnom okršaju" dve lepotice. "Senjorita" je odabrala nešto ležerniji kroj. Njen komplet podseća na toliko modernu "pižamu", a ispod njega nosi jednostavnu braletu - minijaturni top koji više podseća na brushalter. Baš kao kod Emine, on je u crnoj boji.

milica pavlovic leopard odelo-min.jpg
Instagram / senoritamilica 

Šta vi kažete - koja modna kombinacija vam se više dopada? Da li nosite animal print i koje komade? Podsetimo, modni eksperti su, donedavno, savetovali da se on svede samo na jedan komad - na primer, bluza ili cipele, a nikako da se nosi "od glave do pete". Da li je moda u 2022. godini promenila to pravilo?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna