Otkako je drastično smršala, Anđelina Džoli ne nosi uske odevne predmete. Njena garderoba je predimenzionirana, često svetlih boja, a tog pravila se pridržava i na crvenom tepihu, i u opuštenoj šetnji. Mnogi smatraju da na ovaj način glumica pokušava da prikrije koliko zaista ima kilograma. Iako je sasvim sigurno mršava za svoju visinu, niko joj ne može osporiti lepotu koju je uspela da očuva uprkos svim problemima koje je imala prethodnih godina.

Od razvoda od Breda Pita Anđelina je potpuno posvećena deci i njene aktivnosti su uglavnom vezane za ćerke i sinove. Tako je i ovoga sa sinom Paksom išla u kupovinu, a fotografi nisu propustili priliku da ih uslikaju. Anđelina je bila prilično sređena s obzirom na povod. Nosila je široke krem pantalone, salonke boje kože, a najviše pažnje privukao je njen kaput.

Glumica ovaj model ne skida - ispod kolena, sa kapuljačom i kaišem oko struka, Anđelini je savršeno pristajao. Ispod kaputa nazirao se beli rebrasti top, a na ramenu je nosila kožnu bež torbu s dugom ručkom.

Profimedia Glumica uslikana u savršenoj bež kombinaciji

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna