Leticija je, po mišljenju mnogih, najlepše obučena kraljica Evrope. Dok Kejt Midlton ne dobije kraljevsku titulu, lepa Španjolka je sigurna na ovom tronu.

Supruga kralja Felipea ima vitku figuru pa zaista može da nosi šta god poželi. Po njenom izboru, to je veoma često crvena boja, a evo kako se to tumači...

Za crvenu kažu da je jedna od najživljih boja. Momentalno privlači pažnju, a asocira na strast, ali i opasnost, energiju, hrabrost i brzinu.

Smatra se da čak i najstidljiviji ljudi u njoj "progovore", a simbolizuje pionirski duh i kvalitete pravog vođe. Takođe, ova boja promoviše odlučnost i ambiciju.

kraljica leticija voli crvenu boju 002.jpg
Profimedia 

Nema dileme da Leticija i te kako ume da izabere prave nijanse crvene i odgovarajuće krojeve. Najlepše joj stoje "koktel haljine" u ovoj boji, ali je umela da obuče i večernju toaletu od tila u kojoj je izgledala zaista kraljevski.

Crvena je i boja ljubavi i krvi, a žena u crvenom ne može proći neopaženo. Noseći ovu boju, dama izražava i svoju nezavisnost i snagu, pa pogledajte u galeriji slika kako to radi Leticija.

Profimedia Crveno je njena boja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna