Tolike smo modne trendove dočekali i ispratili, ali modni efekat crne haljine ništa još nije nadmašilo. Čak u u 2022. godini u kojoj su vladale pink, žuta, zelena i plava, veliki događaj koji nazivaju "Oskar mode" bio je obeležen crnom bojom.

Na dodeli nagrada Američkog saveta modnih kreatora okupila su se najbolja dizajnerska imena, a priredbu je obeležila nezaobilazna Kim Kardašijan kojoj je uručeno priznanje za inovacije u domenu ženskog veša.

Među gostima su, naravno, bili i njena mama Kris Džener, kao i sestre Kloe i Kendal, ali i sve važne ličnosti koje smo gledali na crvenom tepihu u protekloj godini. I na mnogima - izuzetno zapažena - crna boja!

oskar mode 2022 crna haljina 0735984960-min.jpg
Profimedia 

Bilo da je reč o kombinaciji suknje i stilizovane jakne kakvu je obukla Šer ili kombinezona, haljina i neobičnih večernjih odela koje su nam pokazale svetske zvezde, sigurni smo da ćete biti oduševljeni inspirativnim modnim rešenjima.

Zato zavirite što pre u galeriju slika koja vas vodi pravo u Njujork, na dodelu nagrada "modnog Oskara"!

Profimedia Top modeli na dodeli "Oskara mode" 2022.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna