Princeza Šarlin se posle burnog perioda ponovo pojavljuje u javnosti sa suprugom princom Albertom od Monaka. Ovoga puta zajedno su položili temeljac za novo utočište za napuštene životinje na brdu Pej, ujedno proglasivši princezu za rukovodioca ove organizacije.

Da će lepa plivačica biti netipična princeza bilo jasno već na venčanju, kada je umesto glamurozne venčanice nosila svetloplavo odelo s potpisom Karla Lagerfelda. Iako je tokom godina braka pretrpela brojne trubulencije, njen ukus za modu je ostao netaknut. Princeza Šarlin je uvek besprekorno odevena, a to je pokazala i kada se pojavila sa suprugom na ovom događaju.

"Najtužnija princeza na svetu" pojavila se u elegatnom izdanju koje je ipak odudaralo od klasike. Umesto elegatnih pantalona, princeza je ponela kargo pantalone u crnoj boji. Ovaj model su modni stručnjaci označili kao najpopularniji model za jesen 2022. godine, a princeza ih je uklopila sa crnim mokasinama od prevrnute kože sa mašnom, diskretnim, svetlucavim minđušama i ogrlicom od crnih i belih bisera. Stajling je upotpunila naočarima za sunce, a svi su se složili da je izgledala besprekorno i originalno.

Pogledajte izdanje princeze Šarlin o kom svi govore.

Profimedia Princeza Šarlin u besprekornom modnom izdanju

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna