Skejter patike su mnogima sinonim za glomaznu obuću, a naročito zbog upadljivih, debelih "jezika" čija je funkcija da ove modele učine što udobnijim pri vožnji skejta.

Međutim, za nastupajuću sezonu su kreatori odlučili da preporuče nešto ženstvenije varijante. Ostaje prepoznatljiv ravan đon od vulkanizovane gume koji često nema nikakvu šaru, kako bi vozači skejta imali potpunu kontrolu nad daskom.

U modnom smislu, ovim đonovima će biti oduševljene sve one dame kojima je dosta "traktorskih guma" na debelim platformama.

Skejter patike su izuzetno udobne, jer imaju i specijalne uloške koji apsorbuju udarce i zato vredi potražiti lep i jeftin model. Bilo ih je i ranije u našim radnjama, samo su bile skoro neprimetne uz "ružne" patike upadljivih dimenzija.

moderne patike skejter
Instagram / la_nadia 

Ako ste već krenuli po rasprodajama, primetićete da i te kako mogu da se nađu pristupačni modeli.  Obratite pažnju na one koji imaju višestruke štepove, ukrasne umetke od kontrastne kože i ojačane, dekorativne pertle - to su elementi specifičnog dizajna ovih modernih patika! One se odlično slažu čak i uz letnje haljine, a biće još praktičnije na jesen, kad ćete ih lako uklapati uz pantalone i suknje.

Neke modele pogledajte i u našoj galeriji slika, sigurni smo da ćete naći inspiraciju za sebe!

Instagram / attirerevival, Promo / Revolve Idealne za kombinacije sa suknjama, haljinama i pantalonama!

Izvor: Lepa&Srećna