Pozvani ste na svadbu ili na proslavu godišnjice mature? Sigurno ne želite toaletu koju ćete moći da nosite samo jednom ili koja je namenjena isključivo za najsvečanije prilike.

Sa druge strane, ni obične, dnevne haljine ne dolaze u obzir. Zato vam nudimo fantastičnu inspiraciju uz koju ćete krenuti u kupovinu dobro obavešteni o aktuelnim modnim trendovima. Pre svega, savetujemo da izaberete zanimljivu boju koja odgovara vašem temperamentu: bledožuta, narandžasta, jarkozelena, pink i plava trenutno "caruju" na Instagramu.

Uz najpopularnije tonove, u trendu su i tri glavna modela: "slip" haljina, koja prati liniju tela, "kat aut" kroj, koji ima izreze na neobičnim mestima i asimetrična figura.

Još su prisutni karneri, cvetni deseni i "puf" rukavi, a modeli koje vam predlažemo su odlični za dame preko 50 godina. Preko haljina sa bretelama, uvek možete da ogrnete tanak svileni šal ili bluzu od muslina koju ćete nositi otkopčanu, naročito ako kuburite s viškom kilograma.

Da li možete da nosite belu boju na venčanju? U principu, to se ne savetuje, ali kako je i ovo "it" boja sezone, primećena je na instagramskim slikama sa svadbi. Izaberite model koji ne liči baš na venčanicu.

Zavirite u galeriju slika, sigurni smo da ćete naći haljinu baš za vašu visinu, stas i svečanu priliku za koju se pripremate!

Instagram / dreamydubaidiary, Promo / MyTheresa Moda 2022.

Izvor: Lepa&Srećna