Samo nekoliko gumica za kosu, malo laka i uvijač ("figaro") dovoljni su za brzu letnju frizuru koja će oduševiti žene. Blogerka Holi Kar se upravo vratila sa letovanja, a svoju dugu kosu je oblikovala tako da joj ne smeta na vrućini i pri kupanju.

Ako želite da je i vi isprobate, ne morate imati tako dugu kosu kao Holi. Možete da samo upotrebite manji broj gumica, u skladu sa svojom dužinom. Začešljajte je unazad, vežite prvu gumicu kao za svaki "konjski rep", pa zatim nanižite još nekoliko, jednu ispod druge na rastojanju koje vama odgovara.

Blago izvucite vrhovima prstiju kosu iznad svake gumice, da dobijete tako mala "zadebljanja" koja daju vizuelnu punoću frizuri. Pramenčiće oko čela blago uvijte i natapirajte.

Ovaj izgled možete da održavate i na plaži, mada nema laka za kosu ili uvijača. Samo pričvstite pramenčiće u obliku kruga ukosnicama dok vam je kosa vlažna, a kad se osuši - između dva plivanja - pustite ukosnice i istrljajte dlanom. Tako će frizura ostati prirodna, pogledajte kako se pravi u ovom video klipu!

Odlična frizura za plažu instagram/itshollylc

Izvor: Lepa&Srećna