Proleće je praktično već tu, a sa njim i duži dani, više sunca i toplije temperature. Međutim, u tom periodu se borimo i sa promenjivim vremenom; ujutro su temperature još niske, popodne se brzo dižu, a često nas iznenađuju i pljuskovi. Neretko se događa da se obučemo neprikladno, a zatim nam bude hladno ili vruće.

Otkrivamo vam kako da se u proleće obučete da vam ne bude hladno, ni prevruće, a da istovremeno budete zaštićeni od vetra i padavina.

Zlatno pravilo prolećnog oblačenja

Kod oblačenje po promenjivom vremenu najvažnije je da se obučete slojevito. U praksi to znači da obučete više slojeva koje možete da skinete kasnije, kad postane toplo. Možete, dakle, da obučete košulju, a preko nje pulover i prelaznujaknu. Tako vam ujutro neće biti hladno, a popodne ćete jednostavno skinuti pulover i ostati samo u košulji.

Prelazne jakne su odličan modni komad za prolećne dane.
Promo 

„Must-have” vašeg ormana su prelazne jakne

Kaputi i zimske jakne treba da ostanu u ormanu jer su previše topli za nošenje, a uveče će vam samo u majici ili puloveru biti hladno. Šta treba uraditi? Večni trend, koji najviše dolazi do izražaja upravo u proleće i jesen su prelazne jakne. Njihova najbolja karakteristika je to što nisu pretople, a istovremeno vas greju tokom prolećnih večeri. Kvalitetna jakna će vas zaštititi i od kiše, vetra i drugih prolećnih problema.

Budući da su prelazne jakne bezvremene, možete ih nositi više godina. Uložite u kvalitetan i udoban komad koji ćete rado oblačiti.

U ovogodišnjoj kolekciji Tom Tailor nudimo ženske jakne za svačiji ukus. Ove godine preovladavaju prvenstveno parke i prošivene jakne, koje su zaludele i zahtevne modne fanove. Prelazne jakne su vodootporne i predstavljaju zaštitu i od vetra, a istovremeno su udobne i jednostavno se kombinuju. U proizvodnji se trudimo da upotrebljavamo što više recikliranih materijala i stvaramo ekološki prihvatljivije, ali svejedno kvalitetne komade koji će vam služiti još godinama.

Neka modni dodaci obogate vaš stajling

Proleće je zaigrano, svetlo, opušteno i šareno. Neka takav bude i vaš orman; i ako inače niste ljubitelj svetlih komada, obogatite svoje kombinacije modnim dodacima. Ove godine su u trendu tašne u svetlim, prijatnim bojama, u koje možete da odložite sve što vam treba za savršen prolećni dan. Najbolje su baš u dobroj kombinaciji sa jaknom; birajte nežne boje koje se međusobno slažu.

Možete se poigravati i sa cipelama i kaiševima; izaberite obuću i kaiš u nijansi prelazne jakne i tako stvorite savršen izgled. Kvalitetne cipele takođe će vas zaštititi od vrućine, hladnoće, barica i drugih problema koje donosi promenjivo vreme.

Da biste bili spremni na promenjivo vreme, uvek sa sobom nosite kišobran. I on, uz odgovarajući izbor, može da postane pravi modni dodatak koji će zaokružiti vašu savršenu celinu. Izaberite kišobran koji će bojom biti usklađen sa odećom; naš predlog je elegantan kišobran u bež boji, koji se jednostavno kombinuje, ali je i poseban i doprinosi jedinstvenom stajlingu.

U prodavnicama Tom Tailor možete pronaći ženske jakne za sve ukuse.
Promo 

Po sve prolećne komade u Tom Tailor

Nudimo mnoge prolećne komade koji će očarati svakoga: trendi jakne, majice, pantalone, košulje i haljine, a oduševiće vas i naši modni dodaci. Trudimo se da u našoj ponudi budu udobni i kvalitetni komadi koje ćete rado nositi godinama, a istovremeno pratimo modne zapovesti i stvaramo kolekcije koje oduševljavaju modne fanove. Priroda nam puno znači, zato biramo materijale prihvatljivije za okolinu, razmišljajući o budućnosti.

Trendovi ovogodišnjeg proleća

Naša marka stiže iz Hamburga, grada sa mnogobrojnim potocima, rekama i velikom lukom. Ove godine inspiraciju smo pronašli upravo u vodi koja je izvor života. Mnogi komadi su zato u inspirativnim plavim nijansama, a pronaći ćete i mnoge komade u nežnim, zemljanim nijansama kao što su braon, bež, siva i bela.

Posebno na puloverima, košuljama i majicama preovladavaju prugasti dezeni, koji već godinama oduševljavaju i prikladni su za različite prilike. Ove godine su pravi trend i zaigrani komadi sa sitnim cvetnim dezenom. Ako vam se neki dezeni ne sviđaju, u poslovnicama Tom Tailor su dostupni i razni jednobojni komadi.

Sve što vam je potrebno za ovo proleće pronaći ćete kod nas! Posetite online prodavnicu Tom Tailor, pregledajte prolećne komade i na sopstvenoj koži se uverite zašto mnogi korisnici po celom svetu vole naše proizvode.

Posetite online prodavnicu Tom Tailor

undefined
Promo