Da, da, sad je i zvanično - "pepito" će biti desen broj 1 u 2022. godini. Uz "balon" farmerke i glomaznu obuću, bićete supermoderni.

To se već slutilo kad je modna kuća Pjer Balmen pokazala svoje modele za narednu sezonu, a konačna potvrda je stigla sa kampanjom koju je objavila slavna Bijonse. Popularni crno-beli kvadratići biće prisutni u svim veličinama i tkanjima, a crna se (osim sa belom) kombinuje i sa zelenom ili crvenom.

Ako planirate da krenete u šoping čim počnu rasprodaje, obratite pažnju baš na ovakve modele. Mogu se kod nas naći, recimo, "pepito" helanke, kakve nosi Bijonse, ali nemojte oklevati ako ugledate sako, kaput ili tašnu u tom printu.

Bela se, takođe, ne predaje, s tim što može da bude "presečena" raznim prugama, natpisima, aplikacijama. Krupni karo "crno-belo"? Pun pogodak! Ni roze ni zeleno neće izaći iz mode - slobodno se odlučite za kupovinu odeće u nekoj od ove dve boje.

Ako hoćete da maksimalno osvežite svoj stil, dopunite garderobu tanjim duksericama i nosite ih umesto bluza, a predimenzionirana odeća ostaje u trendu za 2022. godinu. Želimo vam srećan "lov" na akcije!

Profimedia Pepito i karo desen, bela, roze i zelena boja!

Izvor: Lepa&Srećna