Svečana haljina, duboki dekolte i visoki šlic - to su bila pravila koje su ranijih godina pratile pevačke zvezde na slavljima za Novu godinu, pa su ih sledile i mnoge druge žene bez pogovora.

Moda je, međutim, pretrpela znatne promene tokom pandemije korona virusa - vezanost za kuću je uticala na krojeve i stil odeće tako da nam ona bude što udobnija. Ovaj trend se preneo na garderobu za posao i izlazak, a dugačko i široko su dve ključne reči i za svečani dres kod.

Mnogi su ostali "bez teksta" kad su ugledali Lepu Brenu i Milicu Pavlović doterane za snimanje novogodišnjeg programa - nigde ni šlica ni dekoltea. Međutim, naše dve zvezde su se odlučile da ispoštuju jedan od najmodernijih trendova ove sezone - jedna boja od glave do pete. Važno je da ta boja upadljivo dominira, a može biti primenjena na različite materijale.

Brena je odabrala bele šljokice za tuniku, a saten za pantalone, dok Milica preko pantalona nosi zanimljivu smoking-haljinu. I jedna i druga su u izrazito širokim pantalonama, što je još jedan ultra moderan trend - opet u slavu udobnosti - kao da ste kod kuće. Ako planirate da tu i dočekate Novu godinu, nema boljeg saveta - zavirite u galeriju slika!

Kurir / Nemanja Nikolić Pevačice odabrale jednobojne modne kombinacije za snimanje novogodišnjeg programa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna