Anđelina Džoli je za ovu priliku obukla kreaciju modne kuće "Balmain" u smeđoj boji, koja na prvi pogled deluje kao haljina. Međutim, u pitanju su predimenzionirane dugačke pantalone, koje su kombinovane s takođe predimenzioniranim topom.

Celokupno izdanje slavna lepotica obogatila je efektnim komadima nakita, uz minimalni mejkap. Ovo Anđelinino izdanje podelilo je mišljenje javnosti. Dok se jednima dopada stil 46-godišnje glumice, drugi smatraju da su ovi vrećasti komadi garderobe njen izbor samo da bi prikrila koliko je zaista mršava.

"Odeća bukvalno visi kao na vešalici"; "Toliko novca, a tako loš stil"; "Izgleda kao da ti je potrebno da promeniš ishranu"... samo su neki od komentara. Oni koji su stali u Anđelininu odbranu kažu da je ovo izdanje u potpunosti s njenim načinom odevanja. Naime, glumica u poslednje vreme nosi vrlo ležerne i široke odevne komade, tako da je za premijeru zapravo odabrala kreaciju u svom stilu.

I odevne kombinacije njene dece privukle su veliku pažnju. Zahara je sve zadivila u kreaciji Elija Saba u kojoj je Anđelina blistala na dodeli Oskara 2014.  Na visini zadatka bili su i Šajlo, Vivijen, Medoks i Noks.

Profimedia Anđelina Džoli sa decom na Na svetskoj premijeri filma Večni

 Izvor: Lepa&Srećna