Megan Markl je u sedmom mesecu trudnoće, a izgleda bolje u helankama i patikama nego mnoge dame u punoj kondiciji, piše Lepa & Srećna.

Napuštajući hotel u Njujorku gde je priredila zabavu povodom "darivanja bebe" (popularni bejbi šauer), supruga princa Harija odlučila se za modnu kombinaciju u kojoj je do sada malo ko video - nosila je trenerku sa donjim delom krojenim kao helanke, a na nogama je imala patike!

Čuvena po vrtoglavim potpeticama koje rado nosi, lepa Megan je očigledno odlučila da se malo "prizemlji" što je sasvim u skladu s njenom poodmaklom trudnoćom.

Preko ove udobne odeće za put, mlađa snaja kraljice Elizabete II obukla je kaput u popularnoj "kamel" boji, a na glavi je nosila - verovali ili ne - kačket!

Najveću pažnju privukla je tašna - u crnoj koži ugraviran je inicijal! Kakav? Pročitajte na sledećoj stranici...

PageBreak

Velika crna tašna sa dužim ručkama, pogodna za kraća vikend-putovanja, ima ugraviran inicijal H, za koji svi osnovano pretpostavljaju da označava princa Harija, što znači da je princeza pozajmila muževljevu torbu ili, jednostavno, voli da ima njegove inicijale na svojim modnim detaljima?

Ipak, ključno pitanje je da li je Megan prekršila kraljevski protokol time što se pojavila u tesnim helankama od likre? Poznavaoci dvorske etikecije tvrde da nije, jer pripadnici kraljevske porodice mogu na oblače šta god žele u prilikama kad nisu na službenoj dužnosti.

Tek kada prisustvuju nekim dvorskim događajima i, zapravo, rade u ime kraljice Elizabete II, moraju da se "maksimalno doteraju" i da se obuku u skladu s njenim pravilima i dres kodom. Zato Megan ima puno pravo da se obuče udobno za put, a kako su izgledali detalji ove njene neobične modne kombinacije, pogledajte u GALERIJI SLIKA!

Tekst: K. I.

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna U tesnim helankama, Megan Markl izgleda sjajno, ali nova garderoba je pokrenula nova pitanja...