Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlovic u svakoj prilici blista. Bilo da je na terenu sa mnoštvom radnika, u najgledanijoj emisiji ili u svom kabinetu, ona u svakoj situciji izgleda kao da je upravo sišla sa modne piste.

Elegantna, otmena i uvek doterana Zorana Mihajlović je pokazala kako se isti komadi garedobe može iskombinovati na nekoliko načina, uz promenu košulje, pantalona ili nakita.

Printscren/ YouTube RTV Krusevac, Printscreen/ YouTube AmiG Show zorana mihajlovic

Zorana Mihajlović je sasvim sigurno primer žene sa stilom, koja uz to ima smisla, pa tako isti sako zna da iznese na više događaja, a da to niko ni ne primeti. Promena aksesoara, majice ili sitnih detalja, stajlingu se daje potpuno novi izgled.

Podsetimo da je ministarka Zorana Mihajlović u braku sa biznismenom Vladimirom Atanackovićem. Svojevremeno je govorila da su se upoznali i zavoleli još u srednjoj školi. Sedam godina su bili zajedno, a onda je on otišao i dugo godina nije bio u Srbiji, a kada se vratio strast i emocije između njih su se ponovo javile i obnovili su romansu. Više od 30 godina se vole, njihova ljubav je jaka, uprkos peripodu kada su bili razdvojeni, emocije između njih ne nestaju.

Izvor: Lepa&Srećna