Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna prava Darija Kisić Tepavčević je od kada se pojavila mamila poglede svih. Važi za veoma elegantnu i negovanu ženu, o čijim odevnim kombinacijama pričaju sve žene u Srbiji.

Atraktivna Darija mami poglede gde god da se pojavi, a svojim stilom odevanja šalje jasnu poruku, a to je da je prava dama od stila i da je veoma ozbiljna poslovna žena.

Darja Kisić je po zanimanju lekar, a pored toga, vidi se, mnogo voli modu i na svako javno dešavanje se pojavljuje u odvažnim kombinacijama, koje dame obožavaju.

ATA images darija kisic

Naša ministarka Darija Kisić je rođena 1975. godine u Sarajevu, majka joj je bila lekar, a otac inženjer elektrotehnike. Ona ima tri godine starijeg brata Bojana, koji je muž ministarke pravde Nele Kuburović.

Ministarka Darija Kisić Tepavčević je diplomirala 2001. godine na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Doktorka je udata za Vladimira Tepavčevića, sa kojim ima ćerkicu Tinu. Svojevremeno je isticala da je na svoju ćerkicu najponosnija i da se trudi da provodi više vremena sa njom. Najpoznatiji pisci su joj Ivo Andrić, Meša Selimović i Momo Kapor.

Izvor: Lepa&Srećna