Parfem koji koristimo delo je našeg ličnog I jedinstvenog stila I, kao I garderoba koju nosimo, govori mnogo o nama. Pruža nevidljivi dodatak svakoj kombinaciji I upotpunjava ličnost svake dame. Iskoristite ovaj sjajni popust od 60%, naručite željeni parfem I zablistajte na svakom koraku!

parfem silver night
Promo 

Silver night parfem očaravajuć je i čulan za svaku ženu koja je samouverena, a ipak ženstvena, senzualna i glamurozna.

Gornje note: juzu, nar
Srednje note: božur, magnolija
Donje note: mošus.

*Podseća na BRIGHT CRYSTAL by Versace.

Silver night parfem naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od samo 636 rsd.

parfem c opportunity
Promo 

Parfem C OPPORTUNITY je svež, cvetan i poletan, suncem okupan, pravi prolećni miris! Veoma nežan a opet senzualan, otvara se notama dunje i grejpa, u srcu su zumbul i jasmin, dok u osnovi ostaju amber, kedar, beli mošus i iris. Spada u cvetno voćnu grupu mirisa. 

Gornja nota: grejpfrut, dunja
Srednja nota: jasmin, zumbul
Bazna nota: mošus, iris, kedar, amber

*Podseća na CHANCE EAU TENDRE by Chanel.

Parfem C opportunity naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od samo 636 rsd.

parfem love your life
Promo 

Love your life ili “Voli svoj život” parfem inspirisan je idejom prirodne i jednostavne lepote, slobode od društvenih normi i izbora lične vizije sreće. Crna ribizla, praline, vanila, iris i jasmin neki su od sastojaka ovog mirisa koji slavi jednostavnost, lepotu i život. 

Gornje note: crna ribizla, kruška
Srednje note: iris, narandža, jasmin
Donje note: tonka, pralina, pačuli, vanila

*Podseća na LA VIE EST BELLE by Lancome.

Love your life naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od samo 676 rsd.

parfem tip top
Promo 

TIP TOP Girl je parfem koji reflektuje multidimenznionalne stavove moderne žene. Moćan je koliko i senzualan, u smeloj kombinaciji tamnih i svetlih elemenata. Za ženu koja zna kada je dobro biti loš. Predstavlja inovativnu i opojnu kombinaciju tuberoze i prženih bobica tonke, koja predstavlja dualnost karaktera. Cvetni val belog Sambač jasmina i tuberoze stavljen je u kontrast sa misterioznim i dubokim notama tonke i kakaoa. 

Gornje note: kafa
Srednje note: jasmin, tuberoza
Donje note: pržena tonka, kakao

*Podseća na GOOD GIRL by Carolina Herera.

Tip Top Girl naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od samo 796 rsd,

 * Sva pakovanja su od 50 ml.

Tekst: PROMO