Tekst: Promo

Savremena žena postala je sinonim za sređenu damu, usklađenu “od glave do pete”, sa lepom frizurom, šminkom i garderobom. U čitavom procesu ne treba zaboraviti na važnost modnih detalja koji će zaokružiti i upotpuniti celokupan outfit. Pažljivo odabrane minđuše, ogrlica ili narukvica pružiće lični pečat kompletnom izgledu.

Led minđuše ručno su rađene, sa puno ljubavi i stila. Elegantne su i za svaku priliku, maštovite i mogu dobro da se uklope uz svaki drugi nakit.

Ovaj model ima jednu malu belu bisernu kuglicu, jednu veću sivu kuglicu ispod i led plavi kamenčić koji prelama svetlost na kraju.

Led minđuše naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od samo 490 rsd.

aksesoar ogrlice nakit stil moda frida nakit
LepaiSrecna 

Naredni model, minđuše Planeta, može biti odličan izbor za posebne prilike. Ima dve, male biserne kuglice jednu ispod druge i veću kuglicu boje srebra na kraju.

Planeta minđuše naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od samo 490 rsd.

aksesoar ogrlice nakit stil moda frida nakit
Promo 

Ručno rađena narukvica od kože i pamučnog kanapa, posrebrene žice i finih kamenčića je nešto bez čega nećete moći zamisliti večernji izlazak. Može da se podešava i prati veličinu vašeg ručnog zgloba. Slaže se uz svaki outfit, poslovni, večernji, šik, praznični. Komad ovakvog nakita na vama i nijedan vam više neće biti potreban!

Ova narukvica je ljubičaste boje sa crnim duguljastim kamenom. Upakovana je u finu, elegantnu kutiju pa može biti prikladna i kao poklon dragoj ženskoj osobi.

Narukvicu naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.099 rsd.

aksesoar ogrlice nakit stil moda frida nakit
LepaiSrecna 

Narukvica boje kože sa zmija šarom i okruglim providnim kamenom potpuno će vas osvojiti. Takođe može da se podešava oko ručnog zgloba, kao i prethodna, i da krasi svaku odevnu kombinaciju. Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.099 rsd.

aksesoar ogrlice nakit stil moda frida nakit
LepaiSrecna 

Ako ste ljubitelj kompleta i volite da vam se nakit slaže, imamo par predloga za vas.

Dark Night komplet sastoji se od ogrlice i narukvice. Rađen je od crnog pamučnog kanapa, posrebrene žice i crnog kamena. Dužina ogrlice je 15 cm, a narukvica je podesiva i odgovara svakoj veličini zgloba. Dark Night komplet naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.100 rsd.

aksesoar ogrlice nakit stil moda frida nakit
Promo 

SNOW QUEEN komplet inspirisan je snegom, pahuljama i bajkama. Rađen je od pamučnog kanapa, posrebrene žice i providnog kamena. Dužina ogrlice je 45 cm i kada je stavite oko vrata, tačno je do dužine vašeg stomaka. Narukvica je podesiva i odgovara svakoj veličini zgloba.

Ne čekajte da ponesete na sebi ovakav nakit koji nije previše nametljiv, a govori mnogo. Poručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.100 rsd.

aksesoar ogrlice nakit stil moda frida nakit
Promo 

* Kompletan asortiman unikatnog nakita pogledajte klikom OVDE.