Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AKSESOARI ZA SVAKU MODERNU I ELEGANTNU DAMU: Dajte svojoj odeći i stilu lični pečat

Pažljivo odabran nakit pomaže nam da odišemo stilom.

  Izvor: Promo

Tekst: Promo

Odevna kombinacija koju obučemo može ostaviti osrednji utisak, međutim, takav izgled popravlja određeni nakit. Pažljivo izabran aksesoar pomaže nam da odišemo stilom, samopouzdanjem i elegancijom i nema te odevne kombinacije koja nam može pokvariti takav utisak. Kompleti koje vam predstavljamo su pre svega unikatni i kvalitetni, a pored toga i neophodni svakoj dami.

Green dream komplet urađen je od prave kože, pamučnog kanapa, posrebrene žice i smaragd – zelenog kamena. Prikladan je za sva godišnja doba i kombinuje se uz sve odevne kombinacije. Dužina ogrlice je 15 cm, a narukvica je podesiva i odgovara svakoj veličini zgloba.

Komplet dobijate u pažljivo odabranim kutijama koje se slažu sa modelom i bojom kompleta, te može biti sjajan poklon dragoj ženskoj osobi.

Green dream komplet naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.100 rsd.

 nakit Izvor: Promo

Black leather komplet ručno je rađeni, unikatan nakit za dame. Od prave kože, pamučnog kanapa, posrebrene žice i crnog kamena. Daje vašoj odeći posebnost i unikatan, sofisticirani stil. Prikladan je za sva godišnja doba i lako se kombinuje uz svaki outfit. Dužina ogrlice je 45 cm, a narukvica je podesiva i odgovara svakoj veličini zgloba.

Set dobijate u pažljivo izabranim kutijicama koje se slažu sa modelom i bojom kompleta, pa može biti i sjajan poklon dragoj ženskoj osobi.

Black leather komplet naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.100 rsd.

 nakit Izvor: Promo

Moonlight komplet urađen je od prave kože, pamučnog kanapa, posrebrene žice i providnog kamena. Sa ovim setom bićete odmah spremni za večernji izlazak, bez mnogo muke. Dužina ogrlice je 15 cm, a narukvica je podesiva i odgovara svakoj veličini zgloba.

Set nakita dobijate u pažljivo odabranim kutijama koje se slažu sa modelom i bojom kompleta, pa tako može biti i sjajan poklon dragoj ženskoj osobi.

Moonlight komplet naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.100 rsd.

 nakit Izvor: Promo

Cubic set sastoji se od ogrlice i narukvice od rodijumiziranog lančića i rodijumiziranog priveska sa kubičnim cirkonijem. Dužina ogrlice je 50 cm, dok je narukvica podesiva. Slaže se uz svaku odevnu kombinaciju – poslovnu, večernju, šik, prazničnu.

Set je upakovan u elegantnu, pažljivo izabranu kutiju koja može biti prikladna i kao poklon dragoj ženskoj osobi.

Cubic set naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 3.300 rsd.

 nakit Izvor: Promo

Golden butterfly set sastoji se od ogrlice i narukvice od pozlaćenog lančića i pozlaćenog priveska sa kubičnim cirkonijem. Dužina ogrlice je 50 cm, dok je narukvica podesiva. Bez ovog seta nećete moći da zamislite izlazak iz kuće – slaže se uz svaku odevnu kombinaciju, poslovnu, večernju, šil, prazničnu. Komad ovakvog nakita na Vama i nijedan Vam više neće biti potreban.

Set je upakovan u elegantnu, pažljivo izabranu kutiju koja može biti prikladna i kao poklon dragoj ženskoj osobi.

Golden butterfly set naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 3.300 rsd.

 nakit Izvor: Promo

*Celokupnu ponudu unikatnog, ručno rađenog nakita pogledajte klikom OVDE.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije