Tekst: Promo

Moderna žena je hrabra, jedinstvena, samosvesna. Ne može se staviti ni u kakav kalup. Kako bi se pokazala u najboljem svetlu i bila puna samopouzdanja, mora sama da zna šta hoće i voli, bez obzira na sve. U moru čudnih i pomalo zastrašujućih trendova, dešava se da se pojedine dame osete zbunjeno i izgubljeno. Zato vam predstavljamo neke komade koji su uvek u modi i sa kojima ne možete pogrešiti.

Midi suknja, boje trule višnje, od veoma aktuelnog i bezvremenskog tila fantastičnog kvaliteta oplemenjena je zlatnim ornamentima u obliku cveta po prednjem delu. Model je srednje dužine i blagog “A” kroja, sa pojasom od širokog lastiša. Veoma je prijatna za nošenje, zahvaljujući laganom tilu koji diskretno prati svaki vaš pokret, bez ikakvih opterećenja. Po ceni od 2.790 rsd možete je poručiti OVDE ili pozvati broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

midi suknja
Promo 

Atraktivna tunika sa džepovima i zmijskim printom je svakako uvek u trendu. Veoma mekan i prijatan materijal od 60 odsto pamuka garantuje izuzetnu udobnost tokom celog dana. Ako volite da vam je komotno i da se osećate veoma prijatno u onome što nosite, a u isto vreme volite aktuelne trendove, onda je ova tunika savršen komad za vas. Možete je poručiti OVDE po ceni od 2.890 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

tunika
Promo 

Elegantna haljina asimetričnog kroja sa pojasom i reverima na preklop fantastično pristaje svakom obliku tela, dajući atributima na značaju, diskretno prikrivajući nedostatke. U kombinaciji sa najfinijim satenom, naglašava šarm i otmenost. Ovu predivnu elegantnu haljinu možete poručiti OVDE po ceni od 2.990 rsd ili pozvati broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

haljina
Promo 

Tunika sa širokom rol kragnom i pojasom u leopard printu je komad koji će vam pružiti dobar izgled i neophodnu udobnost tokom čitavog dana. Prijatna za nošenje od 62 odsto poliestera, 33 odsto viskoze i 5 odsto likre, a 100% će vas učiniti primećenom. Po ceni od 2.990 rsd možete je poručiti pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana ili online 24/7 klikom OVDE.

tunika
Promo 

* Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE.