Viktorija Bekam ne bi bila Viktorija Bekam kada bi svoje poslove obavljala za običnim kancelarijskim stolom, piše Lepa&Srećna.

U te svrhe dizajnerka je odabrala dugački pravougaoni sto u elegantnoj bež boji. Komad ovog nameštaja je dovoljno velik da na njega postavi fotografije svoje dece, ali i najnovija izdanja modnih magazina (na čijim se stranicama najverovatnije pojavljuje njena modna linija).

U oblačenju modne dizajnerke preovladavaju crna, bež i bela boja, a takav minimalistički stil je zadržala i prilikom uređenja enterijera u kojem provodi veliki deo dana.

Ogromni crni plakar izrađen po meri je postavljen iza leđa britanske dizajnerke te se može pretpostaviti kako selfi fotografije uslikane na ovoj poziciji izgledaju prilično moćno. U njemu se nalazi sve što gospođi Bekam može biti potrebno za silne sate koje provodi "zaključana" u kancelariji.

PROČITAJTE JOŠ: INTERNET POLUDEO, DA LI SE MELANIJA TRAMP OBRUKALA NOVOM ODEĆOM: Prva dama Amerike obukla se u bež boju od glave do pete (FOTO)

NASTAVAK TEKSTA KAO I VIDEO KANCELARIJE VIKTORIJE BEKAM POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANICI!

PageBreak

Kako navodi, često je imala običaj da se žali na činjenicu da je zatvorena u jednom prostoru više od polovine radnog vremena sve dok nije shvatila da za tu činjenicu ne može da okrivi nikog drugog osim sebe.

PROČITAJTE JOŠ: OVAKO SE OBLAČI DAMA SA STILOM! MODNA IKONA SKANDINAVIJE VOLI JEDNOSTAVNU ELEGANCIJU: Selin Ogord nosi odeću koja će vas oduševiti (FOTO)

Supruga planetarno popularnog fudbalera Dejvida Bekama priznala je da je imala strahove po pitanju toga da li provodi dovoljno vremena sa svojom decom.

Kada se na tu temu obratila Dijani Von Fustenberg i upitala je ima li ona slične dileme, dizajnerka belgijskog porekla odgovorila joj je hladnim "ne".

PROČITAJTE JOŠ: 10 DIVNIH IDEJA ZA UREĐENJE DOMA U CRNO-BELIM KOMBINACIJAMA: jednostavne i moderne spavaće sobe, kuhinje, kupatila i potkrovlja (FOTO)

Naime, Dijana je bespogovorno smatrala da je dobra majka i nije dozvoljavala sebi osećaj krivice zbog toga što dosta vremena provodi radeći. Ipak, Viktorija završava ovaj razgovor mirnim tonom, pominjući da se uvek trudila da se vrati kući pre nego što je vreme za spavanje.

Tekst: Natalija Knežević

Izvor: Lepa & Srećna