Prva dama Amerike Melanija Tramp u Egiptu je završila svoju posetu afričkim zemljama, organizovanu tokom prve polovine oktobra 2018. godine Melania Tramp pre Egipta posetila je Ganu, Malavi i Keniju.

Prva dama SAD Melanija Tramp fotografisala se pred Sfingom i piramidama u Egiptu u modernoj verziji safari odela – i izazvala burnu reakciju na internetu. Melanija Tramp poznata je po svojiim stajlinzima, ali internet je burno odreagovao na modni odabir 48-godišnje prve dame.

PROČITAJTE JOŠ: MELANIJA TRAMP IZNENADILA U IZDANJU U KAKVOM JE RETKO VIĐAMO: Prva dama Amerike prošetala u patikama koje sve žene u Srbiji obožavaju da nose (FOTO)

Supruga Donalda Trampa u Gizi se fotografisala pred Sfingom u bež sakou, beloj košulji, crnoj kravati, krem pantalonama i sa šeširom prikladne boje. Reakcije koje su usledile čine da joj ova modna kombinacija postane najveći modni gaf nakon zelene jakne na kojoj je pisalo "Baš me briga. A vas?" koju je obukla za posetu granici sa Meksikom.

Među popularnijim komentarima na internetu bio je onaj koji Melaniju Trump upoređuje sa Majklom Džeksonom u spotu za pesmu "Smooth Criminal" iz 1988. godine.

Foto: Carlo Allegri / Reuters

Mi shvatamo asocijaciju, ali ne možemo a da ne primetimo kako Prva dama Amerike u ovome izgleda fenomenalno! Ipak, većina se izgleda ne slaže sa nama i ismeva njen izbor safari odela za Egipat.  

KAKO IZGLEDAJU PANTALONE, CIPELE I DRUGI DETALJI MODNE KOMBINACIJE MELANIJE TRAMP U EGIPTU, POGLEDAJTE U GALERIJI SLIKA!

PageBreak

Internet ju je uporedio sa nizom filmskih zlikovaca – od Hanibala Lektora do Renea Beloka iz prvog filma o Indijani Džonsu.

Međutim, svi mediji prenose njenu izjavu kako bi više volela da se ljudi bave onim što radi, a ne time šta je obukla za koju priliku.

PROČITAJTE JOŠ: MELANIJA TRAMP U PINK KOKTEL HALJINI OD ČIPKE: besprekoran izgled Prve dame! (FOTO)

Šta vi mislite o tome? Pišite nam u komentarima ili na Fejsbuk stranici - Lepa & Srećna!

Foto: Carlo Allegri / Reuters

Izvor: Tportal.hr

LepaiSrecna Bež sako i pantalone, šešir i cipele... gde je Melanija Tramp pogrešila pri modnom izboru za put u Egipat?