Megan Markl i princ Hari pojavili su se 5. jula 2018. godine u javnosti, a englesku princezu prvi put vidimo u ovakvom izdanju, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: KRALJICA ELIZABETA JE OVO STROGO ZABRANILA SVOJIM SNAJAMA: evo šta Megan Markl i Kejt Midlton ne smeju da nose (FOTO)

Lepa Megan Markl uvek je bila modna inspiracija, ali nakon udaje za princa Harija, svaki model haljine koju je nosila princeza vrlo brzo se rasprodao.

Megan je do sada nosila uglavnom neutralne boje poput crne, bele ili boje pudera, ali ovog puta je uspela da sve iznenadi. Obukla je žutu usku haljinu dizajnera Brendona Maksvela, inače stilista Ledi Gage! Cena haljine? Blizu 1500 dolara. 

Haljina je vrlo jednostavnog kroja i ističe princezinu savršenu figuru, a mnoge je iznenadio šlic koji ima pozadi. Mnogima se dopalo što je princeza obukla haljinu u žutoj boji koja joj savršeno stoji zbog njenog tamnog tena, a mnogi su komentarisali kako je namerno izabrala ovu boju haljine da bi skrenula pažnju na sebe. Najlepši komentar je ipak dao jedan modni kritičar koji je zaključio da su - sudeći po izgledu lepe princeze - Megan i Hari, očigledno, "i dalje na medenom mesecu"!

PROČITAJTE JOŠ: CEO SVET U ŠOKU - ZAŠTO MEGAN MARKL UVEK NOSI CIPELE DVA BROJA VEĆE: niko ne zna za ovaj čudan ritual lepe engleske princeze (FOTO)

Megan je kosu skupila u jednostavnu punđu koju često nosi, a od nakita nosila je dijamantske minđuše i prsten. Uz ovu kombinaciju izabrala je elegantne cipele u boji pudera.

Kliknite OVDE da listate slike Megan Markl u divnoj žutoj haljini!


Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Megan Markl je sve šokirala kada se pojavila u ovoj haljini - svaka žena će poželeti da je ima u ormanu!