Kada je nova engleska princeza Megan Markl prvi put prisustvovala kraljevskim konjskim trkama u Askotu u junu 2018. godine, na Internetu je nastao haos kada su počeli da upoređuju sa Kejt Midlton, piše Lepa & Srećna.

PROČITAJTE JOŠ: SVET JE ODUŠEVLJEN - POGLEDAJTE KAKO SE LEPA KEJT MIDLTON IGRA SA SVOJOM DECOM: najlepše slike princeze Šarlot i princa Džordža sa mamom (FOTO)

Engleske princeze su prava modna inspiracija, iako imaju potpuno drugačiji stil oblačenja, a žene na društevnim mrežama odmah su počele da raspravljaju čija je haljina lepša.

I Kejt je u Askotu dominirala u beloj haljini, doduše, godinu dana ranije, a haljine su potpuno različitog kroja i stila. Megan je oodabrala haljinu modnog brenda Živanši - haljina-košuljicu koja je pravi HIT leta, pa njenim čarima nije odolela ni princeza Markl. Jednostavna bela haljina sa nepravilnim krajevima činila je da Megan izgleda zanosno, a struk je istaknut crnim kaišem. Lepa princeza odlučila je da uz haljinu nosi klasične crne cipele, pismo torbu i crno-beli šešir.

Kejt je i u Askotu bila verna svom konzervativnom stilu. Princeza je za kraljevske konjske trke u 2017. godini obukla dugačku belu haljinu od čipke koja je delo modne kuće Dolče i Gabana,  a kombinovala je sa bež cipelama i bež šeširom na kojem se isticala ruža. 

PROČITAJTE JOŠ: HAOS U KRALJEVSKOJ PORODICI - PRINC HARI SE ŠOKIRAO KADA JE VIDEO KO LJUBI NJEGOVU ŽENU: ceo svet priča o poljupcu Megan Markl (FOTO)

I jedna i druga princeza kosu su pokupile u jednostavnu punđu, a izabrale su neutralnu šminku i nakit.

Na Internetu još od venčanja Megan Markl i princa Harija traje rasprava koja je princeza lepša i koja se bolje snalazi u svetu mode. Mnogi su primetili i kako je Megan prisustvovala kraljevskim konjskim trakama samo mesec dana nakon venčanja, a da se Kejt prvi put pojavila 5 godina posle venčanja sa princom Vilijamom. Međutim, ovo ne znači da je Megan miljenica kraljice Elizabete, jer su mediji preneli da Kejt nije prisustvovala ovom događaju zbog poslovnih obaveza i gajenja dece. 

Kliknite OVDE da listate slike Kejt Midlton i Megan Markl u belim haljinama!


Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Svađa na Internetu zbog belih haljina Kejt Midlton i Megan Markl - koja je vama lepša?