Proleće nam donosi pakovanje zimske garderobe i budi maštu pitanjima koje sve modne kombinacije možemo da napravimo, a evo kako su nas modno inspirisale žene iz Pariza, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: KAKO DA RAŠIRITE ILI SUZITE FARMERKE BEZ KROJAČICE: 2 trika koja pomažu ako da se teksas skupi ili raširi

Više nećete svoj izbor odeće kriti ispod dugačkih kaputa, toplih zimskih jakni, šalova i kapa, već toplo vreme donosi sasvim nove modne izazove. Žene na ulicama Pariza predlažu igranje modnim stilovima, od proverenih klasičnih do apsolutno neočekivanih spojeva materijala i boja. 

Proverena kombinacija su pantalone ravnog kroja sa cipelama ili čizmama sa visokom štiklom, u kombinacii s košuljom i teksas ili kožnom jaknom. Takođe, izbor mantila je veliki, od onih klasičnog kroja u crnoj i beloj boji, do onih neobičnih sa resama i "animal" printom

PROČITAJTE JOŠ: DA LI TREBA DA BACITE ILI SAČUVATE ZIMSKI KAPUT: nećete verovati kakvi kaputi i jakne će se nositi sledeće zime (FOTO)

Od pantalona, nose se krojevi sa visokim strukom, pa su zato košulje, rolke i bluze često upasane u pantalone. U trendu su lepršave suknje takođe visokog struka, a nose se uske jednobojne haljine ispod kaputa.

Mnoge dame su odlučile da osveže klasičan stil, pa preko jakni nose šareni pončo ili zanimljivu ešarpu, a kao obavezan modni dodatak su i naočare za sunce i unikatna torba.

Kliknite OVDE da pogledate sve slike HIT prolećnih modnih kombinacija!


Izvor: Lepa & srećna 

LepaiSrecna Pogledajte kako se oblače moderne žene iz Pariza - ovo je najbolji način da kombinujete prolećne jakne, bluze i pantalone!