Ceo svet je navikao da se kraljicaElizabeta pojavljuje u jednostavnim kompletima, ali svi su ostali u šoku kada su videli koju je haljinu obukla i tašnu ponela na jednoj svečanoj večeri, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: OVAKAV POKLON KRALJICA ELIZABETA NIJE OČEKIVALA: svi su bili iznenađeni kada je Megan Markl ovaj poklon dala kraljici (FOTO)

Kraljica Elizabeta je napunila 91. godinu, a izgleda da je odlučila da promeni stiloblačenja.  Na jednoj svečanoj večeri kraljevske porodice kraljica je obukla jarkoroze dugačku haljinu koja ima detalje od zlatnog štrasa

Međutim, haljina je ostala u senci zbog metalik zlatne torbe omiljenog kralljičinog brenda i zlatnih cipela koje su bile skrivene ispod dugačke haljine. 

PROČITAJTE JOŠ: Kraljica Elizabeta insistira da vojvotkinja poštuje njena pravila: ove 3 namirnice Kejt Midlton ne sme da okusi (FOTO)

Ostaje da vidimo da li će nas kraljica Elizabeta iznenaditi još jednom neobičnom modnomkombinacijom, a do tada joj odajemo priznanje za hrabrost i inovativnost.

Izvor: Lepa & srećna