Parižanke su uvek bile dame koje su diktirale trendove celom svetu, a evo kako se oblače moderne žene na ulicama Pariza i kako nas inspirišu, pišu Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI ŠOK NA MODNOJ REVIJI: manekenske nisu izašle na pistu, a svi su bili u šoku kada se pojavilo OVO (FOTO)

Dok traje Nedelja mode u Parizu, moderne žene iz Francuske prestonice trude se da svakodnevno ponesu ultra moderne i šik kombinacije odeće. Pored proverenog klasičnog stila, svaka želi da ubaci neki detalj, upadljivu boju i izgleda originalno.

Igrajte se i eksperimentišite - ovo je definitivno modno pravilo broj jedan za ovo sezonu. Tako moderne Parižanke kombinuju pletene haljine u različitim toplim bojama sa klasičnom crnom kožnom jaknom i belim šeširom. Popularne su lepršave suknje i haljine od tila, a nećete pogrešiti ako za izlazak obučete elegantan šorts na crne grilonke i, a preko njega dugačak kaput ili mantil

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE HIT ODEĆA ZA SVAKI DAN U 2018. GODINI: evo šta će moderne žene oblačiti na posao, izlazak ili šetnju (FOTO)

Ako ste ipak verni proverenim bojama ili stilovima, onda se odlučite za savršenu kombinaciju crne i bele. Na primer, obucite uske bele pantalone sa belim džemperom  i bundom, a uz to kombinujte torbu i cipele u crnoj boji. 

Kao što je na mantilima popularan detalj leopard krzna, tako je ove sezone HIT da imate više boja, oblika i detalja na torbama. Međutim, torba za koju su se odlučile mnoge Parižanke jeste torba u obliku pravougaonika sa ručkama i upečatljivim kockastim dezenom u crnoj i beloj boji.

Obuća je uglavnom klasična u crnoj boji, ali pojedine dame diktiraju trend cipela koje deluju kao da nosite mrežaste čarape ispod sandala.

Kliknite OVDE da pogledate HIT odeću koju nose žene iz Pariza!

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Pogledajte HIT modne kombinacije koje nose žene na ulicama Pariza!