Kada je izgled u pitanju, Sloboda MićalovićĆetković nikada nije priredila neprijatno iznenađenje, ali je ovaj put uspela da pobedi samu sebe.

Bobi je zaštitni znak prvo bila duga kosa. Zamenila ju je bob frizurom koja joj stoji možda i bolje od one prethodne. Za ovo fotografisanje odabrala je jednu seksi varijantu boba i savršenu šminku.

PROČITAJTE JOŠ: NOVA ZANOSNA FOTOGRAFIJA MONIKE BELUČI I SLOBODE MIĆALOVIĆ: pogledajte sliku i odlučite koja je glumica vama lepša (FOTO)

Za neke je jarko crveni karmin najbolje rešenje, za Bobu je to nijasna trule višnje. I taj pogled... Ovo je njeno pravo vamp izdanje. Najveći broj svojih pratilaca oduševila je ovim izgledom (nekima se, razumljivo, i nije baš dopala njena nova fotografija, ali su pohvale, ipak, prevagnule).

PROČITAJTE JOŠ: 3 HIT FRIZURE IDEALNE ZA DANE KAD KOSA NIJE SUPER ČISTA: ovo su najlepše frizure koje žene same prave kod kuće (FOTO)

Glumica ima veliki broj fanova najpre zbog svojih uloga. Za taj broj je sigurno zaslužna i njena lepota, ali i njena prirodnost i jednostavnost.

Sloboda voli da sa obožavaocima podeli i jedan ovakav trenutak kada nije tip-top doterana, ali kada joj i pored toga, baš ništa ne nedostaje.

Tekst: J. M.

Izvor: Blic