Ketrin Midlton će u aprilu da rodi svoje treće dete. Iako pol još uvijek nije poznat, nagađa se da bi odevne kombinacije lepe vojvotkinje mogle da upućuju hoće li princ Džordž i princeza Šarlot dobiti brata ili sestru.

PROČITAJTE JOŠ: KEJT MIDLTON ŠOKIRALA CEO SVET NA DODELI BRITANSKOG OSKARA: ova haljina krši sva pravila Evrope i Amerike (FOTO)

Ketrin Midlton je posetila Kraljevski koledž opstetričara i ginekologa u Londonu, čija je postala i službena promoterka. Za posetu ovoj važnoj institucija trudna vojvotkinja odabrala je plavu haljinu do iznad kolena, kao i kaput iste boje sa potpisom omiljene joj dizajnerke Dženi Pekam. 

Kombinaciju je dovršila sa tamnoplavim cipelama Jimmyja Chooa modela Bili sa potpeticom od 8,5 centimetara koje preferira nositi u trećoj trudnoći. U rukama je nosila pismo-torbicu Stuarta Weitzmana, a oko vrata ogrlicu iz draguljarnice G. Collins & Sons.

PROČITAJTE JOŠ: POZNATA GLUMICA ODUŠEVILA OPUŠTENIM MODNIM STILOM: ovo je HIT TRENERKA kakvu žele sve žene u Srbiji (FOTO)

Iako se od početka trudnoće nagađa kako Ketrin Midlton nosi devojčicu, u poslednje vreme vojvotkinja daje prednost odeći plavih nijansi i motiva, zbog čega su neki uvereni kako će princ Džordž i princeza Šarlot u aprilu dobiti brata. 

Kliknite OVDE da pogledate u galeriji još fotografija trudničkog stila Ketrin Midlton!


Izvor: Zadovoljna

LepaiSrecna Princeza Kejt je za posetu Kraljevskom koledžu nosila haljinu, kaput, cipele i tašnu u plavoj boji. Otkrijte koju poruku šalje lepa vojvotkinja.