Prelepa haljina od poluprovidne plave čipke, sa diskretnim tufnama kao jedinim ukrasom, oduševila je obožavaoce Kejt Midlton toliko da se na sajt kreatorke sručio čitav talas porudžbina!

Reč je o haljini "Marijina iluzija", koju u modnom salonu "Saloni Londha" nude po ceni od oko 600 funti. 

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: Kejt Midlton ponovo u jeftinoj ali prelepoj haljini

Duga je do poda i zatvorena do grla, ali Kejt u njoj izgleda izuzetno privlačno, kažu modni znalci, a naročito je prijatno osveženje posle niza jednostavnih i klasičnih modnih kombinacija koje je nosila u poslednje vreme.

Kejt je haljinu obukla povodom svečane večere priređene 6. aprila 2016. godine, u Kensingtonskoj palati, u čast puta princa Vilijama i njegove supruge u Butan i Indiju. Zvanice su bile upravo mladi ljudi iz ove dve zemlje, a večera je bila prilika da iz prve ruke čuju više o svojim domaćinima.

Kejt je blistala, sa savršeno isfeniranim uvojcima i probranim nakitom - uz svoj slavni verenički prsten nosila je još samo efektne minđuše!

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: Kejt Midlton u savršenoj crno-beloj haljini koja ističe vitku liniju

SVE SLIKE POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Pripremajući se za put u Indiju i Butan, princeza Kejt Midlton je očigledno obnovila i svoj garderober... ova haljina je prva iz serije i postigla je apsolutni uspeh!