Vitka figura Kejt Midlton već je predmet zavisti svih žena sveta, ali haljina koju je princeza Kejt odabrala za službenu posetu koledžu Herouu 10. oktobra 2015. godine ističe je do maksimuma!

PROČITAJTE JOŠ: Neodoljivi kraljevski par kao blizanci: Kejt Midlton i princ Vilijam jednako obučeni (FOTO + VIDEO)

Već viđeno, kažu modni zlobnici, a svi koji vole štedljive navike vojvotkinje od Kembridža itekako opravdavaju što se ponovo pojavila u haljini koju je ranije već nosila.

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: Kejt Midlton prelepa u belom na krštenju ćerke Šarlote (FOTO)

Jednostavna ali efektna kreacija iz kolekcije "Tori Barč" ostala je svima u sećanju još od prošlogodišnje turneje po Novom Zelandu.

Međutim, uz Kejtinu novu frizuru i zanosan osmeh, poznate haljine, kao i još poznatije crne salonke i već poslovično sveden nakit, izgledaju sveže i zanimljivo.

Kejt je sa princom Vilijamom ostavila divan utisak na sve okupljene na proslavi Svetskog dana mentalnog zdravlja. Ćaskali su sa volonterima iz dobrovoljnog društva "Majnd", učestvovali u brejnstormingu, a najviše simpatija osvojio je Vilijam odbivši kolače. "Meni kolači nisu dozvoljeni", objasnio je uz osmeh.

PROČITAJTE JOŠ: Kako se hrani kraljevska porodica: zašto princ Vilijam i Kejt Midlton nemaju svog kuvara

Vitka linija njegove supruge Kejt jasno pokazuje da sa jelovnikom u Amner Holu nema šale...

SVE SLIKE POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Haljina za sva vremena! Tako modni portali opisuju skromnu, decentnu, elegantnu i - pre svega - vrhunski kreiranu - crno-belu haljinu Kejt Midlton koju je odenula za posetu koledžu Herou.