Kad se Kejt Midlton zaljubi u neki modni brend, onda mu je zagarantovana planetarna popularnost.

Takav je slučaj i sa britanskom modnom kućom "Serafin" u čijoj haljini se Kejt Midlton pojavila u fabrici "Ema Bridžvoter" 18. februara 2015. godine. 

PROČITAJTE JOŠ: Prva prava trudnička haljina Kejt Midlton oborila Internet: evo šta je obukla princeza za prvi dan na poslu

Diskretni cvetni dezen u plavim i sivim nijansama odlično pristaje mami malog prestolonaslednika Džordža, a čak ni u sedmom mesecu trudnoće, Kejt ne odustaje od visokih potpetica. Uz plavi kaput dužine do ispod kolena, Kejt je plenila svojom pojavom kao uvek.

Foto: Kejt Midlton / Profimedia

Naročitu pažnju izazvala je i cena lepe haljine koju Kejt nosi već više puta u javnosti - ona košta tek nešto više od 150 dolara, pa će i ona, verovatno, biti uskoro rasprodata: "efekat Kejt" upravo tako deluje! Detalje Kejtine odevne kombinacije kao i jednostavan i efektan kaput pogledajte u galeriji slika.

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Mladoj mami i trudnici sve je oprošteno, pa i stare haljine u ulozi vojvotkinje i majke prestolonaslednika... Kejt Midlton voli da nosi haljine koje voli, a one joj - možda baš zato - odlično stoje!