Markantni turski glumac Burak Ozdživit koji se na listu nezaboravnih upisao ulogom Bali-bega Malkočoglua u seriji "Sulejman Veličanstveni", 6. aprila 2016. godine  na prištinskom aerodromu, a i kasnije u Novom Pazaru, pojavio se u klasičnom tamnom odelu, beloj košulji i kravati, što i jeste njegov službeni imidž.

PROČITAJTE JOŠ: Zavirite u luksuzni apartman za Bali-bega na Pazarištu: svi detalji enterijera za Buraka Ozdživita (FOTO)

Modni blogeri ga nazivaju klasičnim italijanskim. Ali za slobodne trenutke on bira nešto drugačije:

"U serijama, igrom slučaja, uglavnom nosim stroga poslovna odela, pa kad nisam ispred kamere, najradije se oblačim sportski jer se tako osećam najudobnije", objašnjava glumac.

#FahriyeEvcen #BurakOzcivit ❤️

Posted by Fahriye Evcen & Burak Özçivit on понедељак 4. април 2016.

Ali ovaj tipični Jarac u horoskopu, ambiciozan, vredan i požrtvovan, u svakoj varijanti sklon je tamnim, mirnim bojama. Od toga jedino odstupa kad su u pitanju majice, tu mu ne smetaju šare. 

Nekadašnji maneken i drugi na izboru Best Model of  The World 2005, pomalo mangupskog izgleda i duge kovrdžave kose, totalni preokret je napravio 2011. Prihvatio je ponudu producenta Timura Savdžija da u veoma gledanoj seriji "Sulejman Veličanstveni" igra odanog i dostojanstvenog sultanovog ratnika. Za to je morao da žrtvuje bujnu kovrdžavu kosu i da pusti brkove.

PROČITAJTE VIŠE: Kako se Burak Ozdživit gostio u Srbiji: evo šta je sve bilo na jelovniku za Bali-bega (FOTO + RECEPTI)

Momak je bez oklevanja prihvatio te uslove i tako se rodio njegov novi imidž koji je izazvao opštu brkomaniju na Balkanu. I pomamu za kratkom kosom. 

Njegov odevni stil mogao bi se definisati kao klasičan sportski i kežual. Neki stilisti mu savtuju da unese malo više kolorita u njega, recimo pantalone u nekoj jakoj boji, ili pak svetliji sako, ali Burak ne haje za njihovo mišljenje jer ne želi da naglašave svoje savršno oblikovano lice. 

SVE SLIKE POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Turski glumac Burak Ozdživit, poznat po ulozi Bali-beg,a uvek oduševljava svojim izgledom i stilom. Njegove jednostavne, ali fantastično iskombinovane modne kombinacije čine ga jednim od najbolje obučenih muškaraca na Balkanu.