Svaka borba ka cilju i ostvarenju u pobedi nije uvek laka. Ali bitno je da želite da rešite problem i da istrajete u tome. Nailazimo na razne prepreke u životu, pa tako se dešava i da se mnogi suočavaju sa prekomernim znojenjem i svakodnevnim stresom zbog neprijatnih mirisa i fleka koje ostaju. Oni koji se nisu našli u ovom problem misle da to i nije tako, ali je dug i stresan put ka pronalaženju rešenja. Mi smo naišli na rešenje, kao i mnogi zadovoljni korisnici. Isprobajte Perspi Guard sprej!

Kako zapravo deluje ovaj sprej?

Perspi fotka 1.jpg
Promo 

Perspi-Guard® namenjen je za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Ovaj sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a istovremeno dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije.  

Perspi fotka 2.jpg
Promo 

Način upotrebe: Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu.

Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno.

Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze). Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.

Njegova cena je 2.200 rsd, a možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

Tekst: Promo