Brend Vichy sinoć je u centru Beograda okupio veliki broj specijalista dermatologije, medija, poznatih ličnosti i influencera, među kojima su se našli i brojni skininfluenseri, kako bi predstavio novu zvezdu Liftactiv linije – Vichy Liftactiv Retinol Specialist serum. Brend preporučen od strane 50.000 dermatologa predstavio je formulu retinola koji efikasno umanjuje duboke i vidljive bore, dok istovremeno smanjuje druge znakove starenja kože. Učinkovitost Liftactiv Retinol Specialist Seruma ispitana je na jednoj od najdugotrajnijih kliničkih studija u trajanju od pet meseci, a rezultati su pokazali značajan napredak u ublažavanju svih znakova starenja kože: od smanjenja vidljivosti svih tipova bora, pa i onih najdubljih, do povećanja čvrstoće, punoće i glatkoće kože te ujednačavanja tena.

Ovim povodom francuski dermakozmetički brend Vichy je još jednom vešto uvezao svoju ekspertizu sa modernom dinamikom i potrebama, oličenu u novom proizvodu, čija je formula kreirana u saradnji sa vrhunskim stručnjacima. Na elegantnom druženju za kraj leta u ulozi moderatora programa našla se poznata TV voditeljka Marija Kilibarda, prepoznatljivo lice Vichy Liftactiv linije, a u razgovoru na sceni pridružile su joj se doktorka Nevenka Dokmanović, specijalista dermatovenerologije, kao i Medical Omnichannel Manager u Vichy-ju, magistar farmacije i specijalista kozmetologije, Ana Kovačević.

"Kao veliki zaljubljenik u Liftactiv liniju, koju koristim duži vremenski period, veliko mi je zadovoljstvo da budem deo priče koja će žene osnažiti u njihovoj borbi protiv onih više ili manje vidljivih znakova starenja kože. Kako je Liftactiv Retinol Specialist serum već zauzeo posebno mesto u mojoj večernjoj rutini verujem da će biti nezaobilazni korak i u rutini ostalih dama čija će srca osvojiti!", otkrila nam je Marija.

Vichy Retinol launch_Protocol-2.jpg
Promo 

Doktorka Dokmanović je iz prve ruke otkrila da je novi Liftactiv Retinol Specialist serum obogaćen vrhunskim kompleksom protiv starenja kože, koji uklanja i najdublje bore uz obnovu ćelija, pružajući koži blistavost i sjaj.

"Retinol ima mnogostruka pozitivna dejstva na kožu. Ubrzava ćelijski „turn over“, odnosno obnovu kože, koja se starenjem usporava, te koža vraća svoj mladalački sjaj i svežinu. Stimuliše i produkciju kolagena, te na taj način dovodi do smanjenja sitnih bora, te povećanja jedrine i elastičnosti. U toku korišćenja retinola dolazi do eksfolijacije kože, što je dodatni stimulans za neokolagenezu. Jedna od čestih primena je uticaj na smanjenje hiperpigmentacija, bilo da su difuzne ili samo u vidu nekoliko flekica na licu. Zaključak je da je preparat koji je odličan i za mladu kožu i za prevenciju starenja kože, za zrelu kožu koja osim za poboljšanje teksture, jedrine i sitnih bora ujedno ima i rešenje za flekice", objasnila je Dr. Dokmanović tokom aktivacije „Skin Talk“ osmišljenoj kao razgovor za prenošenje stručne ekspertize u korišćenju protokola. Dr Nevenka Dokmanović je u razgovoru na bini kroz najčešća pitanja koja prate upotrebu retinola, podelila i objasnila značaj pravilnog korišćenja Vichy Liftactiv Retinol protokola, uz razbijanje svih mitova vezanih za upotrebu ovog jedinstvenog proizvoda.

Brend Vichy je proslavio svoju dermatološku ekspertizu u okviru aktivacije „speed dating“. U smelom večernjem ambijentu u kojem je simbolično dominirala bela boja, prisutni su imali priliku da provedu vreme sa odabranim dermatologom u posebno osmišljenom prostoru. Tu su zajedno sa svojim pratiocima na društvenim mrežama delili odgovore stručnjaka o primeni ovog proizvoda za anti-age negu i razbijali mitove koji prate upotrebu retinola. Sve nijanse bele zasijale su na prisutnim zvanicama među kojima su bile brojne javne ličnosti poput voditeljke Aleksandre Jeftanović, Marije Kilibarde i lifestyle influenserki Milice Novković, Tašane Korać, Jovane Jocić i mnogih drugih.

Vichy Retinol launch_Speed date aktivacija-2.jpg
Promo 

Ukoliko ste se zapitali koji proizvodi čini ovaj nezaobilazni protokol u brisanju znakova starenja kože, otkrivamo vam u nastavku. Liftactiv Retinol Specialist serum, kao novitet namenjen je za zaglađivanje dubokih bora i koristi se u okviru večernje negu, dok je za jutarnju negu preporučena Liftactiv Collagen Specialist dnevna krema sa tri puta više prokolagenih peptida za tri puta veći nivo kolagena u koži. Ovaj nezaobilazni anti-ageing power protokol preporučuje se damama koje traže značajan anti-ageing učinak za ispravljanje svih znakova gubitka količine kolagena. Kao zadnji korak za najbolju zaštitu i rezultate, preporučuje se Capital Soleil UV Age Daily vodeni fluid protiv fotostarenja sa zaštitnim faktorom 50+ i sa klinički dokazanom korektivnom učinkovitošću na znakove fotostarenja, uključujući tamne mrlje i nedostatak popunjenosti.

Misija brenda Vichy uvek je bila usmerena na podršku ženama svih životnih dobi uz pružanje mogućnosti da se osete zadovoljno u svojoj koži. Zbog toga je razvijanje, sada već prepoznatljive, linije Liftactiv važan korak u ostvarivanju ovog cilja. Moćna sinergija ovih proizvoda predstavlja pravu revoluciju u anti-age nezi, koju od danas možete pronaći u apotekama i osetiti na svojoj koži. A kako su se zvezde provele u magičnoj noći koju je muzičkim notama upotpunio bend SkyLimit pogledajte u nastavku.

Više informacija o novom proizvodu potražite na sajtu Vichy.rs.